Kära Dagboken
 
Eller kära du som läser detta,

På den här sidan har jag tänkt  ha foton och  idéer om  inredning & kläder. .

 

I första hand återanvändning av gammalt sparat, loppisfyndat och omgjort men också annat som inspirerar mig.

 

Jag är otroligt intresserad av kläder, färger, material, mönster och att komponera  ihop min klädsel är lite av ett "dagens konstverk" för mig.

Även om jag spenderar mycket av min tid ensam på ateljén, så är det ofta kul att hitta dagens "out fit"
Jag älskar helt enkelt att föra ihop saker med varandra. Se att det händer något i mötet mellan färger, mönster, material och former.
Men jag har ett hopplöst dåligt minne och ibland, när jag faktiskt "behöver" klä mig genomtänkt,så kan jag bli stående och försöka komma ihåg "- vad i hela friden det var som jag hade på mig den där da´n tillsammans med den här tröjan, och som var så super bra,,?" för det kan vara spårlöst borta. Ja, och då kan det ju vara bra att ha det hela dokumenterat till dess.

 

 
Det mesta gör jag själv.
Fyndat, begagnat, loppis, hittat,  tokbilliga tyger, gammalt, rostigt ,sparat sedan jag var tjugo...det är vad jag "går igång" på.
 
Efter att nyss ha flyttat är jag ganska proppmätt på att fixa hemma.

Tänka ,planera, spendera timmar på Ikea, tänka om......osv.

Men det har blivit ännu mer tydligt för mig vilken otrolig tillfredställelse jag känner över en återanvänd loppisgrej eller en rostig mojäng som går att ha som ljusstake. Till skillnad från att shoppa nytt.  Det kan väl också ha sin glädje men lämnar efter sig en tom eftersmak.